Trenutno imamo u ponudi 2 tipa kapsula:  Nespresso i Tassimo

NESPRESSO TIP KAPSULA

Nespresso® 

Nespresso je brend Švajcarskog giganta Nestle SA. Nespresso je pionir u svetu kapsula i proizvodi  kafu u kaspulama od 1986. godine. Danas je br.1 brend za kapsule u svetu.

Starbucks

Starbucks je Američki brend, koji posluje kroz svoje lance kafeterija širom sveta. 2019. godine Starbucks i Nespresso su napravili sardanju gde Nespresso pakuje Starbucksovu kafu.

Illy

Illy je možda najpoznatiji brend u prodaji tradicionalne espresso kafe u svetu. Illy kafa dolazi iz Trsta, Italija, i datira još iz 1933. godine. 2019. godine u saradnji sa JDE izlazi na tršište kao prodavac  kapsula za nespresso mašine.

Jacobs

Jacobs je deo Jacobs Douwane Egberts kompanije i on je glavni rival Nestleu u svetui kafe na svetskom tržištu.  Dolazi iz Holandije. Istekom Nespressovog patenta Jacobs ulazi u trku sa Nespressom i pravi prvi kaspulu u aluminijumu, a po ceni nižoj od nespressa, i time pokazao da jeftinije nije uvek lošije.

L OR

L Or (na fracuskom jeziku znači zlato) je brend iz grupacije JDE. Kako i sam naziv govori, moto ovog brenda je savršenstvo. Iako je deo iste grupacije kao i Jacobs, L Or  kafa je za njijansu kavlitetnija i pakovanje je lepšeg dizajna. Od 2017. godine L or prestavlja kvalitetnu opoziciju Nespressu, sa ukusom i sa izoboljem kvalitetne kafe sa posebnih geografskih područja.

 

TASSIMO

Tassimo je sistem kaspula-patrona koji koriste Bosch Tassimo aparati. U osnovi on je Holandski odgovor na Nestleov Dolce Gusto sistem.  Kaspule se zovu T disc i dolaze u velikom varitetu kapsula.